Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Završna obrada baterije
Sjaj (10)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Kupaonske tuš slavine

Već duže vrijeme postoji trend u korist odabira tuš kabine umjesto kade. Na to utječe ne samo praktičnost i ušteda vode, već i sve širi izbor raspršivača.*Slavine za tuširanje*opremljene su opcijama koje ih čine funkcionalnijima i omogućuju vam opuštajuću kupku. REA asortiman uključuje širok izbor kupaonske opreme koja oduševljava svojim dizajnom i praktičnošću. h2.Slavina za tuš – koju odabrati?

Prilikom odabira uređaja za tuširanje trebali biste uzeti u obzir ne samo estetska pitanja, već i vlastite potrebe i tehničke mogućnosti kupaonice. Varijanta koju naši kupci najčešće biraju je*ugradbena miješalica za tuš*. Postavlja se ispod pločica, tako da ne utječe negativno na dizajn kupaonice i zauzima manje prostora. Također utječe na praktičnost korištenja zbog nedostatka izbočenih strukturnih elemenata. Druga varijanta su*izložene slavine za tuširanje*, u kojima su svi elementi ugrađeni na zid. Prednost ovog rješenja je lak pristup dijelovima, što je u slučaju kvara od velike pomoći. Takvi su modeli i nešto jeftiniji od*ugradbenih tuš slavina*, što, međutim, ne umanjuje njihovu kvalitetu i estetiku. h2.Slavine za tuš kabinu – širok raspon rješenja U našoj ponudi nalaze se modeli koji oduševljavaju svojom formom i funkcionalnošću. Nudimo i standardne*slavine za tuširanje*kao i one opremljene modernim sadržajima za korisnike. Možemo Vam ponuditi, između ostalog: – tuš garniture, – kišni tuševi, – jednostavne*ugradbene tuš slavine*, – pribor za tuš armature. Prodajemo*slavine za tuš kabinu*koje se razlikuju po dizajnu glave, načinu montaže i operativnom sustavu. Također se ističe mnoštvo dizajna i verzija u boji, zahvaljujući kojima će*slavine za tuširanje*biti estetska raznolikost interijera. h2.Ugradne miješalice za tuš – moderan dodatak aranžmanu Zahvaljujući lijepom dizajnu, REA slavine za tuširanje su, osim svog praktičnog karaktera, i vrlo elegantan element kupaonskog uređenja. Naše tuš slavine se mogu kombinirati s kišnim tuševima, zahvaljujući čemu dobivamo odgovarajući set za tuširanje. REA slavine za tuširanje izrađene su od najkvalitetnijeg mesinga, prekrivene 4-strukim kromiranim premazom. To jamči trajnost i pouzdanost godinama.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!