Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Završna obrada baterije
Mat (11)
Boja
product_advanced_searcher.empty_field
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Slavine, kuhinjske baterije

Prilikom uređenja kuhinje treba voditi računa i o najmanjim elementima. Uz osnovne kućanske aparate, bitni su i okovi te usklađenost s interijerom. No, ne smije se zaboraviti da*kuhinjska slavina*nije samo estetski dodatak, već i uređaj koji poboljšava udobnost korištenja prostorije. U ponudi naše trgovine pronaći ćete širok izbor proizvoda u različitim stilovima dorade i načinu servisa. h2.Kuhinjske slavine – koju vrstu odabrati?

Svjesni smo da svaki klijent ima drugačiju viziju kako njegova kuhinja treba biti predstavljena. Stoga se trudimo da izbor*slavina za sudoper*dizajna, montaže i konstrukcije bude raznolik. Ponuđeni uređaji također su dostupni u širokoj paleti boja, zbog čega ćete pronaći zlatne, crne, srebrne, pa čak i bijele modele. Trenutni asortiman uključuje*kuhinjske slavine*: – s uklonjivim ili fleksibilnim izljevom, – stojeći, – sa zaobljenim profilima, – opremljeni aeratorima, – s visokom strukturom, – s kromiranom površinom. Svaka*kuhinjska slavina*izrađena je od posebno odabranih materijala. To određuje trajnost i pouzdanost ventila, kao i jednostavnost održavanja. Zbog činjenice da se*kuhinjske slavine*ugrađuju u teškim uvjetima, dizajnirane su da izdrže vlagu i visoke temperature. h2.Mješalice za sudoper za svaki interijer Elegantne kuhinjske slavine tvrtke REA upotpunit će interijer vaše kuhinje. Nudimo baterije koje se mogu prilagoditi svakoj prostoriji. Raznolikost boja i uzoraka zasigurno će olakšati odabir i omogućiti vam da pronađete pravu bateriju za svoje potrebe, bez ikakvih kompromisa. Naše kuhinjske slavine dizajnirane su u mnogo različitih uzoraka, što ih čini klasičnim i modernim interijerima. h2.Kuhinjske slavine – funkcionalne i estetske Nudimo uređaje koji su dizajnirani da budu praktični za korištenje i omogućuju ekonomično korištenje vode. Iz tog razloga, pojedinačni modeli*slavina za kuhinjske sudopere*opremljeni su aeratorima za prozračivanje struje. Zanimljivo rješenje je i pomična ili uklonjiva glava, zahvaljujući kojoj možete lako isprati sudoper. Većina*kuhinjskih slavina*ima polugu umjesto slavina, što omogućuje precizniju kontrolu temperature i pritiska vode. Pozivamo vas da se upoznate s cjelokupnom ponudom REA trgovine. Sigurni smo da će tako širok asortiman ispuniti vaša očekivanja. Ako imate problema s odabirom prave*kuhinjske slavine*, rado ćemo Vas savjetovati.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!