Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

KOD ZA POPUSTrea5

Letva za tuš kabinu 120cm Black

ID: 9524
EAN: 5902557395088
SKU: REA-K3200
EAN: 5902557395095
SKU: REA-K3201
 • 25,00 25,00 25,00
  Dostava kroz 5-7 radnih dana
 • -
  +
 • product_notification.chosen_variant_is_unavailable

  product_notification.notify_me_when_product_is_available:

product.technical_params
Duljina: 1200 mm
Boja: Crn
Side: Right, Left
product.producer: Rea
product.description

“Naša nagnuta letva je inovativno rješenje koje osigurava ne samo funkcionalnost, već i estetiku u kupaonici. Njegova glavna zadaća je prikriti ružne rubove pri izradi nagiba prema odvodu. Minimalistički, moderan dizajn savršeno se uklapa u različite stilove dizajna kupaonice. Traka je izrađena od visokokvalitetnog čelika otpornog na vlagu, što jamči dugotrajnu izdržljivost i jednostavno održavanje.
Letvu je moguće samostalno izrezati na odgovarajuću duljinu. Letve su dostupne u različitim veličinama i bojama, što vam omogućuje da ih prilagodite svojim potrebama.”

инструкције и датотеке за преузимање

product.similar

  Newsletter

  *Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!