Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

Pošaljka Rea

  • Dostava proizvoda kupcu se plaća, osim ako ugovor o prodaji ne pruža drugačije.* Troškovi isporuke proizvoda (uključujući prijevoz, dostavu i poštanske usluge) naznačeni su kupcu na stranicama internetske trgovine u “troškovima isporuke” Tab i prilikom postavljanja narudžbe, također u vrijeme kupca izražava volju koja će biti vezana prodajnim ugovorom.
Osobna zbirka proizvoda od strane kupca je besplatna. Prodavatelj pruža kupcu sljedeće načine isporuke ili primanja proizvoda: – Kurirska parcela, Kurirski preuzimanje. – Osobni pikap dostupan na: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok-on radne dane, od 09:00 do 15:00. Datum isporuke proizvoda kupcu je do 7 radnih dana, osim ako nije dat kraći datum u opisu proizvoda ili prilikom narudžbe. U slučaju proizvoda s različitim datumima isporuke, datum isporuke je najduži datum koji, međutim, ne može prelaziti 7 radnih dana. Početak razdoblja isporuke proizvoda kupcu jednako je važan kao i sljedeći načini: Ako je kupca odabrani bankovnim prijenosom, elektroničkim plaćanjima ili platnom karticom – od datuma priznavanja bankovnog računa ili računa namire prodavača. Ako je kupac odabran u gotovini u gotovini – od datuma zaključivanja ugovora o prodaji. Datum spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Kupca – ako Kupac odluči osobno preuzeti Proizvod, Proizvod će biti spreman za preuzimanje od strane Kupca u roku od 7 radnih dana, osim ako u opisu određenog Proizvoda ili prilikom narudžbe nije navedeno kraće razdoblje. U slučaju proizvoda s različitim datumima spremnosti za preuzimanje, datum spremnosti za preuzimanje je najduži datum, koji, međutim, ne smije prelaziti 7 radnih dana. Metoda i vrijeme isporuke Kupac će biti dodatno obaviješten o spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Prodavatelja. Početak razdoblja spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Kupca broji se na sljedeći način: – Ako Kupac odabere način plaćanja bankovnom doznakom, elektroničkim plaćanjem ili platnom karticom – od dana kreditiranja bankovnog računa Prodavatelja ili računa za namiru. – Ako Kupac odabere način u gotovini po osobnoj naplati – od dana sklapanja Ugovora o kupoprodaji. Koristimo usluge sljedećih prometnih kompanija: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-suus (www.sus.com). Ovisno o kupljenoj robi, njegovim specifičnostima, težini, dimenzijama, prilagođavamo odgovarajući prijevoznik i vrstu parcele. Kuriri isporučuju parcele od 8,00-16.00, isporuka u različito vrijeme samo je stvar dobre volje Kurira za dostavu. Ruta i točno vrijeme isporuke ovisi samo o kuriru. Podsjećamo vas da u slučaju pošiljaka preko 29,5 kg, kurir nije dužan donijeti robu u prostorije kupca. S takvim pošiljkama kurir isporučuje robu u zgradu adrese, što je najbliže, uzimajući u obzir uvjet cestovne infrastrukture.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!