Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Pribor i dijelovi za tuš kabine

Prilikom kupnje kupaonske opreme morate nabaviti odgovarajuće*rezervne dijelove za tuš kabinu*. U trgovini Rea pronaći ćete sve što vam je potrebno za svoju kupaonicu. Naš asortiman se stalno nadopunjuje najkvalitetnijim dodacima za tuš kabine. Ovdje ćete se, između ostalog, opremiti s ručkama, valjcima i brtvama koje se lako mogu prilagoditi većini tuš garnitura. Već nekoliko godina proizvodimo i distribuiramo elemente za tuš kabinu. Naše proizvode karakteriziraju čvrstina i trajnost.*Dodaci za tuš kabinu*izrađeni su od izdržljivih materijala otpornih na mehanička oštećenja. To im jamči dugi vijek trajanja čak i u uvjetima intenzivne uporabe. Ne morate brinuti da će*dijelovi za tuš kabine*koje kupite u trgovini Rea*brzo zahrđati. Pobrinuli smo se da budu maksimalno zaštićeni od korozije. Zahvaljujući tome možete biti sigurni da će oprema za tuš kabine kupljena kod nas izgledati kao nova i nakon nekoliko godina korištenja.

h2.Pribor za tuš kabine – važni su mali i neupadljivi dijelovi! Tuš kabina je dizajnirana da učinkovito izolira kupaonicu od vode. To je zbog pažljivo odabranih dijelova, kao što su brtve, trake i magnetni valjci. Ako ovi elementi tuš kabine pokvare, ona prestaje ispravno ispunjavati svoju funkciju. Stoga vrijedi unaprijed razmisliti o kupnji dijelova za tuš kabinu*primjereno usklađenih s ugrađenom tuš garniturom*. Ili su vam možda potrebni profili ili šarke za tuš vrata? Nema problema. U svojoj trgovini pronaći ćete odgovarajući pribor. Zapamtite da čak i zamjena jednog malog dijela u tuš kabini može značajno poboljšati njezin rad. Stoga ne vrijedi štedjeti na ovoj vrsti asortimana. Nudimo i mogućnost kupnje sredstava za uklanjanje kamenca i regeneratora za tuš kabine. Redovita uporaba takvih pripravaka produžava vijek trajanja pojedinih elemenata tuš kabine. Potičemo vas na kupnju!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!