Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Pribor i dijelovi za tuš kabine

Prilikom kupnje kupaonske opreme morate nabaviti odgovarajuće*rezervne dijelove za tuš kabinu*. U trgovini Rea pronaći ćete sve što vam je potrebno za svoju kupaonicu. Naš asortiman se stalno nadopunjuje najkvalitetnijim dodacima za tuš kabine. Ovdje ćete se, između ostalog, opremiti s ručkama, valjcima i brtvama koje se lako mogu prilagoditi većini tuš garnitura. Već nekoliko godina proizvodimo i distribuiramo elemente za tuš kabinu. Naše proizvode karakteriziraju čvrstina i trajnost.*Dodaci za tuš kabinu*izrađeni su od izdržljivih materijala otpornih na mehanička oštećenja. To im jamči dugi vijek trajanja čak i u uvjetima intenzivne uporabe. Ne morate brinuti da će*dijelovi za tuš kabine*koje kupite u trgovini Rea*brzo zahrđati. Pobrinuli smo se da budu maksimalno zaštićeni od korozije. Zahvaljujući tome možete biti sigurni da će oprema za tuš kabine kupljena kod nas izgledati kao nova i nakon nekoliko godina korištenja.

h2.Pribor za tuš kabine – važni su mali i neupadljivi dijelovi! Tuš kabina je dizajnirana da učinkovito izolira kupaonicu od vode. To je zbog pažljivo odabranih dijelova, kao što su brtve, trake i magnetni valjci. Ako ovi elementi tuš kabine pokvare, ona prestaje ispravno ispunjavati svoju funkciju. Stoga vrijedi unaprijed razmisliti o kupnji dijelova za tuš kabinu*primjereno usklađenih s ugrađenom tuš garniturom*. Ili su vam možda potrebni profili ili šarke za tuš vrata? Nema problema. U svojoj trgovini pronaći ćete odgovarajući pribor. Zapamtite da čak i zamjena jednog malog dijela u tuš kabini može značajno poboljšati njezin rad. Stoga ne vrijedi štedjeti na ovoj vrsti asortimana. Nudimo i mogućnost kupnje sredstava za uklanjanje kamenca i regeneratora za tuš kabine. Redovita uporaba takvih pripravaka produžava vijek trajanja pojedinih elemenata tuš kabine. Potičemo vas na kupnju!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!