Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Montaža
Na podu (2)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Kvadratne tuš kade

Kupaonica je prostor za opuštanje. Stoga je njegova praktična oprema jednako važna kao i estetika unutarnjeg uređenja.*Kvadratna tuš kada*iz našeg asortimana zasigurno će privući oko, ali i ispuniti očekivanja vezana uz njegovu udobnu upotrebu. Nudimo*kvadratne tuš kade*koje se odlikuju dizajnerskom formom, modernom završnom obradom i elegantnim stilom. Štoviše, njihovo korištenje je čisti užitak – funkcionalno su dizajnirani tako da se svako kupanje odvija u ugodnim uvjetima.
Naša ponuda uključuje: – kvadratne tuš kade 80×80 – kvadratne tuš kade 90×90. Oblik i dimenzije ovih modela čine ih prilagodbom specifičnostima svakog prostora. Radit će i u manjim i u većim kupaonicama. h2.Kvadratne akrilne i mineralne akrilne tuš kade – spoj dobrog ukusa i prvoklasne kvalitete

Pobrinuli smo se da u našem asortimanu budu kvadratne tuš kade, koje ne samo da su različitih dimenzija, već su i izrađene od zanimljivih sirovina. Zahvaljujući tome, možete ih prilagoditi ne samo veličini kupaonice.*Tuš kada 90×90*i njegov manji par mogu se odabrati u skladu s vizualnom koncepcijom prostora. Kvadratne akrilne tuš kade će se uklopiti u gotovo svaku kupaonicu. Fokusirali smo se na modele snježnobijele boje, koji naglašavaju elegantno uređenje prostorije. Njihova površina se lako čisti i vrlo je ugodna na dodir, pa kupka može biti još opuštajuća i ugodnija. Kvadratna tuš kada 90×90 i model 80×80 mogu se izraditi i od mineralnog akrila. Nudimo opremu koja će se savršeno uklopiti u kupaonice uređene u industrijskom stilu i nešto strožeg karaktera. Mineralni akril ima jedinstven izgled – njegova površina podsjeća na prirodni kamen. Kade od ovog materijala koje nudimo predstavljaju višegodišnju investiciju. Izdržljive su, a istovremeno imaju bezvremenski dizajn. Kako bi naša ponuda omogućila odabir opreme prilagođene potrebama konkretnog korisnika, pobrinuli smo se za njezinu raznolikost. Stoga nudimo nisku tuš kadu 90×90*i njenu višu nekoliko centimetara varijantu. Naš asortiman namijenjen je svima koji brinu o najsitnijim detaljima kupaonske opreme. Nudimo tuš kade izrađene od visokokvalitetnih sirovina – cijenjene su kako na tržištu, tako i od strane brojnih zadovoljnih kupaca.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!