Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Kvadratne tuš kade

Kupaonica je prostor za opuštanje. Stoga je njegova praktična oprema jednako važna kao i estetika unutarnjeg uređenja.*Kvadratna tuš kada*iz našeg asortimana zasigurno će privući oko, ali i ispuniti očekivanja vezana uz njegovu udobnu upotrebu. Nudimo*kvadratne tuš kade*koje se odlikuju dizajnerskom formom, modernom završnom obradom i elegantnim stilom. Štoviše, njihovo korištenje je čisti užitak – funkcionalno su dizajnirani tako da se svako kupanje odvija u ugodnim uvjetima.
Naša ponuda uključuje: – kvadratne tuš kade 80×80 – kvadratne tuš kade 90×90. Oblik i dimenzije ovih modela čine ih prilagodbom specifičnostima svakog prostora. Radit će i u manjim i u većim kupaonicama. h2.Kvadratne akrilne i mineralne akrilne tuš kade – spoj dobrog ukusa i prvoklasne kvalitete

Pobrinuli smo se da u našem asortimanu budu kvadratne tuš kade, koje ne samo da su različitih dimenzija, već su i izrađene od zanimljivih sirovina. Zahvaljujući tome, možete ih prilagoditi ne samo veličini kupaonice.*Tuš kada 90×90*i njegov manji par mogu se odabrati u skladu s vizualnom koncepcijom prostora. Kvadratne akrilne tuš kade će se uklopiti u gotovo svaku kupaonicu. Fokusirali smo se na modele snježnobijele boje, koji naglašavaju elegantno uređenje prostorije. Njihova površina se lako čisti i vrlo je ugodna na dodir, pa kupka može biti još opuštajuća i ugodnija. Kvadratna tuš kada 90×90 i model 80×80 mogu se izraditi i od mineralnog akrila. Nudimo opremu koja će se savršeno uklopiti u kupaonice uređene u industrijskom stilu i nešto strožeg karaktera. Mineralni akril ima jedinstven izgled – njegova površina podsjeća na prirodni kamen. Kade od ovog materijala koje nudimo predstavljaju višegodišnju investiciju. Izdržljive su, a istovremeno imaju bezvremenski dizajn. Kako bi naša ponuda omogućila odabir opreme prilagođene potrebama konkretnog korisnika, pobrinuli smo se za njezinu raznolikost. Stoga nudimo nisku tuš kadu 90×90*i njenu višu nekoliko centimetara varijantu. Naš asortiman namijenjen je svima koji brinu o najsitnijim detaljima kupaonske opreme. Nudimo tuš kade izrađene od visokokvalitetnih sirovina – cijenjene su kako na tržištu, tako i od strane brojnih zadovoljnih kupaca.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!