Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Čepovi za umivaonike, sifoni

Bitan su dio svake sanitarne i vodovodne instalacije. Prilikom kupnje*sifona za umivaonik*obratite pozornost na način njegove izrade i izgled. Proizvod treba biti visoke kvalitete. Ima važnu ulogu – odvodi iskorištenu vodu iz umivaonika, kade ili tuša i na taj način sprječava nastanak mrlja, taloga i posredno neugodnih mirisa. U našoj ponudi naći ćete*čep za umivaonik*u mnogim verzijama koje možete izabrati. Preporučamo sifone za boce i klik-klak čep uključene u sve setove besplatno. Pojedinačni modeli razlikuju se po dizajnu, veličini i završnoj obradi. Postoje*jednostavni*sifoni za umivaonik*ili oni koji omogućuju dodatne priključke, npr. za ispuštanje vode iz perilice. Predstavljamo funkcionalne i dekorativne elemente – potonje se preporučuju za ugradnju na vidljiva mjesta. Zahvaljujući pažljivoj završnoj obradi i dizajnerskim zlatnim ili crnim bojama,*čep za umivaonik*može postati koherentan element uređenja kupaonice.

h2.Sifoni za umivaonike u našoj ponudi Kako bismo ispunili različita očekivanja i zadovoljili zahtjeve vodoinstalatera i dizajnera interijera, pripremili smo širok izbor sifona. Zahvaljujući njima, umivaonik će raditi pouzdano, a uz to će dobiti i dekorativni element.>Nudimo*klik-klak čep*, odnosno set koji se sastoji od sifona, čepa, matica i brtvi potrebnih za montažu. h2.Klick-Klack čep za umivaonik karakterizira: – čvrsta izrada uz korištenje mjedenih elemenata, – 2-godišnje jamstvo proizvođača, – kromirana ili crna završna obrada, – dostupno sa ili bez preljevnog otvora. Zbog uporabe visokokvalitetnih materijala, svaki*čep za umivaonik*otporan je na koroziju i druge procese propadanja. Ne postaje dosadan pod utjecajem prskanja vodom ili drugom prljavštinom, dovoljno ga je obrisati kako bi zasjao čisto. Želite li kupiti*sifon za sudoper*? Provjerite ponudu naše trgovine i odaberite proizvod izravno uz dostavu na kućnu adresu. Pozivamo Vas na povoljnu kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!