Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Čepovi za umivaonike, sifoni

Bitan su dio svake sanitarne i vodovodne instalacije. Prilikom kupnje*sifona za umivaonik*obratite pozornost na način njegove izrade i izgled. Proizvod treba biti visoke kvalitete. Ima važnu ulogu – odvodi iskorištenu vodu iz umivaonika, kade ili tuša i na taj način sprječava nastanak mrlja, taloga i posredno neugodnih mirisa. U našoj ponudi naći ćete*čep za umivaonik*u mnogim verzijama koje možete izabrati. Preporučamo sifone za boce i klik-klak čep uključene u sve setove besplatno. Pojedinačni modeli razlikuju se po dizajnu, veličini i završnoj obradi. Postoje*jednostavni*sifoni za umivaonik*ili oni koji omogućuju dodatne priključke, npr. za ispuštanje vode iz perilice. Predstavljamo funkcionalne i dekorativne elemente – potonje se preporučuju za ugradnju na vidljiva mjesta. Zahvaljujući pažljivoj završnoj obradi i dizajnerskim zlatnim ili crnim bojama,*čep za umivaonik*može postati koherentan element uređenja kupaonice.

h2.Sifoni za umivaonike u našoj ponudi Kako bismo ispunili različita očekivanja i zadovoljili zahtjeve vodoinstalatera i dizajnera interijera, pripremili smo širok izbor sifona. Zahvaljujući njima, umivaonik će raditi pouzdano, a uz to će dobiti i dekorativni element.>Nudimo*klik-klak čep*, odnosno set koji se sastoji od sifona, čepa, matica i brtvi potrebnih za montažu. h2.Klick-Klack čep za umivaonik karakterizira: – čvrsta izrada uz korištenje mjedenih elemenata, – 2-godišnje jamstvo proizvođača, – kromirana ili crna završna obrada, – dostupno sa ili bez preljevnog otvora. Zbog uporabe visokokvalitetnih materijala, svaki*čep za umivaonik*otporan je na koroziju i druge procese propadanja. Ne postaje dosadan pod utjecajem prskanja vodom ili drugom prljavštinom, dovoljno ga je obrisati kako bi zasjao čisto. Želite li kupiti*sifon za sudoper*? Provjerite ponudu naše trgovine i odaberite proizvod izravno uz dostavu na kućnu adresu. Pozivamo Vas na povoljnu kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!