Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

Metoda montaže
Podblatna (4)
Boja umivaonika
snježnobijeli (8)
Rupa za bateriju
product_advanced_searcher.empty_field
Rupa za prelijevanje
product_advanced_searcher.empty_field
Duljina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
Širina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Ugradbeni i podpultni umivaonici

Jedan od najvažnijih elemenata u svakoj kupaonici je umivaonik. Osim svoje uporabne funkcije, od velike je važnosti i za estetiku interijera. U prodaji je mnogo modela, koji se razlikuju po dizajnu, izgledu i načinu montaže. Želimo Vam ponuditi moderne*ugradbene umivaonike*, koji su univerzalni izbor za svaku kupaonicu. h2.Što su ugradbeni umivaonici za kupaonicu?

Ugradbeni umivaonici su dobra alternativa nadgradnim umivaonicima. Baš kao i stolni umivaonik, ugradbeni je umivaonik dizajniran za ugradnju zajedno s pločom ili kupaonskim ormarićem. Razlikuje se po tome što radna ploča zahtijeva otvor u koji će se postaviti umivaonik. U asortimanu su i veliki i prostrani umivaonici, primjerice koji pokrivaju cijeli ormarić, koji će u potpunosti zamijeniti ploču stola. Zahvaljujući ovom dizajnu, ovi uređaji se razlikuju po funkcionalnosti i ne zauzimaju puno prostora. Stoga će biti izvrstan izbor za male sobe kako bi prostor uredili na funkcionalan i ergonomski način. h2.Ugradbeni umivaonici – širok izbor modela Nudimo*ugradbene umivaonike*u različitim stilovima završne obrade. Nudimo između ostalog modele sa zaobljenim rubovima zdjele i kvadratnog, geometrijskog oblika. Pojedinačne varijante razlikuju se i po veličini, pa ćete osim*60*ugradbenih umivaonika*pronaći i uređaje širine 70 ili čak 80 cm. Prednosti ovog rješenja uključuju: – jednostavno čišćenje, – zaštita od prskanja kupaonice, zahvaljujući podignutim rubovima – ugradbeni umivaonici, – funkcionalno upravljanje prostorom, – estetski izgled, – pristup velikom izboru armature. Ovisno o tehničkim uvjetima, možete odabrati*80*ugradbeni umivaonik*ili nešto manju varijantu. Svaki od kupaonskih umivaonika izrađen je s najvećom pažnjom i uzima u obzir principe funkcionalnosti. Prodajemo keramičke i konglomeratne modele. Nudimo razne vrste konstrukcija*od 70*, 80 pa čak i 100 ugradbenih sudopera, koji će dobro funkcionirati ne samo u kućnim kupaonicama, već i u javnim prostorima. h2.Ugradbeni umivaonici – naša ponuda Uz bogat asortiman, naši klijenti mogu računati na stručne savjete i atraktivne cijene. Ako ste u nedoumici, rado ćemo vam savjetovati koji će*ugradbeni umivaonik*raditi u vašoj kupaonici. Potičemo vas da se upoznate s cjelokupnom REA ponudom i naručite.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!