Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Metoda montaže
Udubljena (6)
Boja umivaonika
snježnobijeli (10)
Rupa za bateriju
product_advanced_searcher.empty_field
Rupa za prelijevanje
product_advanced_searcher.empty_field
Duljina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
Širina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Ugradbeni i podpultni umivaonici

Jedan od najvažnijih elemenata u svakoj kupaonici je umivaonik. Osim svoje uporabne funkcije, od velike je važnosti i za estetiku interijera. U prodaji je mnogo modela, koji se razlikuju po dizajnu, izgledu i načinu montaže. Želimo Vam ponuditi moderne*ugradbene umivaonike*, koji su univerzalni izbor za svaku kupaonicu. h2.Što su ugradbeni umivaonici za kupaonicu?

Ugradbeni umivaonici su dobra alternativa nadgradnim umivaonicima. Baš kao i stolni umivaonik, ugradbeni je umivaonik dizajniran za ugradnju zajedno s pločom ili kupaonskim ormarićem. Razlikuje se po tome što radna ploča zahtijeva otvor u koji će se postaviti umivaonik. U asortimanu su i veliki i prostrani umivaonici, primjerice koji pokrivaju cijeli ormarić, koji će u potpunosti zamijeniti ploču stola. Zahvaljujući ovom dizajnu, ovi uređaji se razlikuju po funkcionalnosti i ne zauzimaju puno prostora. Stoga će biti izvrstan izbor za male sobe kako bi prostor uredili na funkcionalan i ergonomski način. h2.Ugradbeni umivaonici – širok izbor modela Nudimo*ugradbene umivaonike*u različitim stilovima završne obrade. Nudimo između ostalog modele sa zaobljenim rubovima zdjele i kvadratnog, geometrijskog oblika. Pojedinačne varijante razlikuju se i po veličini, pa ćete osim*60*ugradbenih umivaonika*pronaći i uređaje širine 70 ili čak 80 cm. Prednosti ovog rješenja uključuju: – jednostavno čišćenje, – zaštita od prskanja kupaonice, zahvaljujući podignutim rubovima – ugradbeni umivaonici, – funkcionalno upravljanje prostorom, – estetski izgled, – pristup velikom izboru armature. Ovisno o tehničkim uvjetima, možete odabrati*80*ugradbeni umivaonik*ili nešto manju varijantu. Svaki od kupaonskih umivaonika izrađen je s najvećom pažnjom i uzima u obzir principe funkcionalnosti. Prodajemo keramičke i konglomeratne modele. Nudimo razne vrste konstrukcija*od 70*, 80 pa čak i 100 ugradbenih sudopera, koji će dobro funkcionirati ne samo u kućnim kupaonicama, već i u javnim prostorima. h2.Ugradbeni umivaonici – naša ponuda Uz bogat asortiman, naši klijenti mogu računati na stručne savjete i atraktivne cijene. Ako ste u nedoumici, rado ćemo vam savjetovati koji će*ugradbeni umivaonik*raditi u vašoj kupaonici. Potičemo vas da se upoznate s cjelokupnom REA ponudom i naručite.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!