Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Boja
product_advanced_searcher.empty_field
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Ugradbeni vodokotlić za WC

Savršeno dovršena i funkcionalna kupaonica san je mnogih ljudi. Ako ste jedan od njih, imamo odličnu ponudu za vas.To su*WC ugradbeni okviri*, zahvaljujući kojima će ugrađeni sanitarni sustav izgledati uredno i moderno. Okvir WC-a omogućuje vam da sakrijete ne samo vodokotlić, već i sve priključke koji vode do njega. U trgovini Rea možete kupiti praktičan i funkcionalan viseći*WC s okvirom*. Ovdje ćete pronaći modele dizajnirane ne samo za korištenje s WC školjkama, već i za bidee. Vrlo zgodno rješenje je kupnja ugradbenog WC-a, koji se prodaje u setovima koji se sastoje od WC daske i sjedalice komet, dostupnih u klasičnoj i sporo zatvarajućoj varijanti. Svaki skriveni okvir dodatno je opremljen vodokotlićem i tipkama za njegovo aktiviranje, kao i priborom potrebnim za montažu. h2.WC ugradbeni okviri – zašto se isplati ulagati u njih?

U svoju kupaonicu možete jednostavno ugraditi WC s ugradbenim okvirom. Svi elementi seta izrađeni su od najkvalitetnijih materijala otpornih na štetno djelovanje vlage i aktivnih tvari sadržanih u kemikalijama.*Okvir WC školjke*lako se čisti. Njegova uporaba pomaže u smanjenju potrošnje vode prilikom ispiranja. Ako vam je pri uređenju izgleda kupaonice važna funkcionalnost interijera, pravilno odabrani ugradbeni okvir za WC ispunit će sva vaša očekivanja u tom pogledu. Mehanizam za ispiranje skriven u zidu ne narušava izgled pažljivo uređene prostorije.*WC ugradbeni okviri*savršeni su za male kupaonice, omogućujući smještaj WC-a na bilo kojem mjestu. Zahvaljujući njima, WC školjku možete postaviti na zid. Ugradni vodokotlić kupljen u trgovini Rea savršeno će se uklopiti kako u moderno tako i u klasično uređen kupaonski prostor. Za svaki element seta dajemo zasebno jamstvo. Srdačno Vas pozivamo da iskoristite našu ponudu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!