Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Zasloni za kadu, stakla za kadu

Prastara dilema kada ili tuš je upravo riješena! Predstavljamo*paravan za kadu*kao element kupaonskog pribora. Zahvaljujući ovoj strukturi dobit ćete prostor pogodan i za kupanje i za osvježavajuće ispiranje vodom.*Staklo za kadu*ideja je za brzu i učinkovitu transformaciju kupaonice. Posebno dobro djeluje tamo gdje soba ima ograničen prostor.
*Paravan za kadu*dostupan je u različitim veličinama i završnim obradama. Možete odabrati klasično staklo minimalističkog karaktera. Zahvaljujući svojoj prozirnosti, ne preopterećuju kupaonicu, već stvaraju prostran dojam. Druga opcija je moderno*staklo za kadu*s crnim profilima. Zahvaljujući njima, izgleda ukusno u interijerima s industrijskim izgledom. h2.Paravan za tuširanje – prednosti

Paravan za kadu*ima mnoge prednosti. Prije svega, čini vašu kupaonicu opremljenom 2u1 – kadom i tušem – ovisno o okolnostima, vremenu i volji. Osim toga*paravani za tuširanje:

– štite unutrašnjost prostorije od prskanja, – poboljšavaju izgled kupaonice, – imaju univerzalni sustav montaže na jednoj ili drugoj strani kade, – izrađeni su od kaljenog stakla, što značajno povećava njihovu otpornost na visoke temperature i vlaga, -*paravan za kadu*jednostavan za održavanje u čistoći. Zasloni za tuširanje omogućit će vam da jeftino transformirate svoju kupaonicu. Zahvaljujući korištenim profilima postaju vrlo stabilni. Za još veću funkcionalnost, neki modeli su opremljeni pokretnim dijelovima. Pogledajte naše*sklopive pregrade za kadu*. h2.Naša ponuda tuš paravana U našoj ponudi pronaći ćete kako jednostruko ostakljenje, tako i*paravana za kadu*pokretne, s mogućnošću rasklapanja. Zahvaljujući dostupnosti različitih stilova i veličina, lako možete uskladiti određeni element s karakterom vašeg interijera. Pozivamo vas na povoljnu online kupovinu s dostavom na kućnu adresu. Jamčimo brz i siguran transport kupljenih proizvoda.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!