Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Zidne, kutne i samostojeće kade

*Zidne kade*izvrsna su alternativa tradicionalnim ugradbenim modelima. To je univerzalno rješenje koje se može koristiti u svakoj, čak i najmanjoj kupaonici. Sve zahvaljujući činjenici da je*zidna samostojeća kada*opremljena posebno spljoštenom stranom koja omogućuje pomicanje na zid. Optimalna duljina modela od 150 cm jamči udobnost korištenja kade. Tako velika konstrukcija neće stati u vašu kupaonicu? Nema problema. Trgovina Rea nudi kompaktnu*kutnu kadu*dimenzija 80×80 cm. Tu vas čeka i kada 90×90 cm. Naši proizvodi su funkcionalni i estetski. Obično su pravokutnog oblika. U posljednje vrijeme moderne ovalne kade postaju sve popularnije među kupcima. Prilikom dizajniranja kada, potrudili smo se da se ističu ne samo svojim elegantnim dizajnom, već i udobnošću korištenja. Stoga se u našoj ponudi osim modela sa standardnim interijerom nalaze i najjeftinije kade koje karakterizira ergonomska profilacija; neki od njih opremljeni su naslonima za glavu, naslonima za ruke i sjedalima. Jamčimo da će vam kupka u takvoj kadi pružiti iste ugodne dojmove.

h2.Zidne kade – rješenje za 21. stoljeće

*Samostojeće zidne*i tuš kade imaju brojne prednosti. Za razliku od tradicionalnih modela, oni ne zahtijevaju nikakvu završnu obradu u obliku pločica ili pokrivanja. Prije nego što ih instalirate, trebate samo odabrati prikladno mjesto s pristupom vodi i odvodu. Svaka, čak i najjeftinija kada, opremljena je čepom i odvodnom cijevi. Za ugradnju na odabrano mjesto potreban vam je samo ključ za podešavanje nožica, silikon s dozatorom i libela. Kadu se lako čisti. Svaki model, bez obzira po kojim se parametrima razlikuje (npr. 80×80, 90×90 cm), treba redovitu dezinfekciju, što pogoduje eliminaciji mikroorganizama i naslaga kamenca. Srdačno Vas pozivamo da se upoznate s ponudom naše trgovine kadama.

Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!