Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Završna obrada baterije
Sjaj (145)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Kupaonske slavine

Kupaonica je mjesto koje mora biti funkcionalno i udobno. Koristi se ne samo za održavanje higijene, jer je u mnogim slučajevima zona za opuštanje kod kuće. Stoga je važno ne samo odabrati sanitarne čvorove i dodatnu opremu, već i pravilno uskladiti*kupaonske slavine*. Okovi utječu ne samo na praktičnost korištenja, već imaju i vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju estetike interijera. h2.Koja će kupaonska slavina biti najbolja?

U kupaonici postoje posebni uvjeti koji mogu negativno utjecati na opremanje prostorije.Vlaga, para i ostaci kozmetike negativno utječu ne samo na sanitarne čvorove, već i na*kupaonske slavine*. Slavine i mlaznice stoga moraju biti izrađene od materijala otpornih na te čimbenike i lako se čistiti. Važan kriterij odabira je i model i stil dorade*kupaonske slavine*kako bi se uklopile s prirodom uređenja interijera. U asortimanu naše online trgovine pronaći ćete različite vrste slavina za kupaonicu: – u klasičnoj izvedbi odvijane, – moderna s keramičkom glavom, – setovi kupaonskih slavina za tuševe, – slavine za umivaonike raznih visina i veličina, – ruže i tuš glave, – armatura za kade, – slavine za bide. Pojedinačni modeli dostupni su u različitim verzijama boja. Imamo*srebrne kupaonske slavine*, kao i crne, zlatne ili ružičasto zlato. Uz klasične i moderne modele*kupaonskih slavina*, zanimljiva je ponuda proizvoda u retro stilu jedinstvenog izgleda i završnih detalja. Kupaonske slavine – internet trgovina Naša ponuda uključuje širok izbor kupaonske opreme. Nudimo i dodatnu opremu, kao što su aeratori i čepovi, koji će poboljšati udobnost korištenja sanitarnih čvorova. Ovisno o instaliranim uređajima, možete odabrati*zidne*ili ugradbene kupaonske slavine. Ovako raznolik asortiman proizvoda omogućit će vam da jednostavno odaberete*kupaonsku slavinu*koja odgovara uređenju interijera, parametrima sanitarnih uređaja i vlastitim potrebama. Dobrodošli u kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!