Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

Naćin otvoranja
Na kip (5)
Debljina stakla
8 mm (22)
Veličina kabine
80x100 (2)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Zlatne tuš kabine

Jeste li inspirirani originalnim interijerima? Želite li urediti prostor koji će biti lijep, moderan i funkcionalan, odaberite*zlatnu tuš kabinu*. Opuštanje na takvom mjestu bit će još ugodnije, a svako dnevno kupanje pretvorit će se u SPA seansu! Proizvodi koje predstavljamo proizvedeni su s pažnjom na detalje. Naravno, žarište su zlatni profili koji režu staklo na pozadini pločica na zidovima i podovima. Takav postupak ne samo da vizualno oblikuje prostor, odvajajući mokru zonu od suhe zone, već i ukrašava sobe. Čak i klasična siva, bež ili bijela dobit će luksuzan izgled u kombinaciji sa zlatnom kabinom. Svaka*zlatna tuš kabina*, osim dizajna, pruža i visoku funkcionalnost. Dostupan je u nekoliko veličina i oblika, tako da ga možete jednostavno prilagoditi dizajnu, veličini i vašim željama.

h2.Tuš kabine zlatni profili: 90×90 i mnoge druge dimenzije u našoj ponudi Naša ponuda uključuje cijelu kolekciju zlatnih tuš kabina u raznim oblicima i veličinama. Nudimo: – paravani za kadu koji se mogu postaviti na kadu, odvajajući dio za kupanje od uporabnog dijela i smanjujući problem prskanja vode po kupaonici, – tuš pregrade, – geometrijske zlatne tuš kabine 80×80, 90×90 , 80×100. h2.Zlatna tuš vrata, pregrade – s tuš kadom ili linearnim odvodom

*Zlatne tuš kabine*mogu se ugraditi u komplet s tuš kadom ili linearnim odvodom. REA proizvode odlikuje moderna forma i funkcionalnost. To je zbog rješenja kao što je Crystal Clear kaljeno sigurnosno staklo s laserskim premazom Easy Clean.*Zlatna tuš kabina*dostupna je na zahtjev u desnoj ili lijevoj izvedbi, a raznovrsnost montaže osiguravaju univerzalni profili. Set uključuje ne samo zlatnu tuš kabinu, već i sve potrebne elemente za montažu – brtve, ručke i šarke.

*Zlatne tuš kabine*su laserski premazane 4-slojnim premazom od visokokvalitetnog emajla. To čini aluminijske elemente (profile, ručke, šarke) otpornim na tamnjenje, ne gubi boju i ne prekriva se hrđom.

Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!