Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Debljina stakla
6 mm (61)
Dorada profila
product_advanced_searcher.empty_field
Veličina vrata
100 (18)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Vrata za tuš

Prostor za tuširanje može se odvojiti na mnogo načina. Jedna od njih su*tuš vrata*koja su alternativa tradicionalnim tuš kabinama. Idealno je rješenje kada se tuš kada ugrađuje u udubljenje. Međutim, mogu se koristiti i u tandemu s linearnim odvodom ugrađenim u pod, stvarajući vrlo udoban i moderan raspored. Korištenje visokokvalitetnih elemenata i njihova pravilna montaža također osiguravaju potrebnu nepropusnost i trajnost. h2.Razna tuš vrata – kreirajte svoj vlastiti aranžman

Tuš vrata*dolaze u mnogim standardnim veličinama (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm), a ponekad se mogu izraditi i u točnu veličinu. To im omogućuje da se savršeno prilagode svakoj kupaonici. Također se razlikuju po svom dizajnu i načinu na koji se koriste. Ovisno o individualnim preferencijama i uvjetima zadanog prostora, možete se odlučiti za*tuš vrata: – klizna, – naginjana, – preklapana.

Rea ponuda uključuje mnoge varijante ovih rješenja koja omogućuju maksimalnu funkcionalnost i estetiku interijera.*Vrata za tuš*također mogu imati različite završne obrade (npr. profili, ručke), koji pomažu u stvaranju željenog stila uređenja. Trenutno, između ostalih, najčešće odabirana opcija crne završne obrade koje se lijepo slažu s okovom u istoj boji, dajući moderan, elegantan učinak. h2.Rea tuš vrata – razuman izbor Prilikom odabira Rea rješenja, možete biti sigurni da ćete se usredotočiti na solidnu izradu i najbolji stil. Naše*tuš stakla*izrađene su od najkvalitetnijeg stakla i izrađene su s najvećom pažnjom, što osigurava njihovu trajnost i pouzdanost, baš kao i završni elementi. Moderan, raznolik dizajn pomaže u pronalaženju elemenata koji odgovaraju rasporedu u bilo kojem stilu, a inovativna rješenja omogućuju povećanje njihove funkcionalnosti. Nudimo širok raspon veličina i vrsta tuš vrata koja će se prilagoditi svakom prostoru. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!