Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.pl layouts.en layouts.de layouts.cs layouts.fr layouts.lt layouts.ru layouts.ro layouts.sk layouts.hu layouts.it layouts.bg layouts.uk layouts.es layouts.et layouts.hr layouts.lv layouts.nl layouts.me layouts.sb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

layouts.discount_code

product_advanced_searcher.filtration

Debljina stakla
6 mm (63)
Dorada profila
product_advanced_searcher.empty_field
Veličina vrata
100 (17)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Vrata za tuš

Prostor za tuširanje može se odvojiti na mnogo načina. Jedna od njih su*tuš vrata*koja su alternativa tradicionalnim tuš kabinama. Idealno je rješenje kada se tuš kada ugrađuje u udubljenje. Međutim, mogu se koristiti i u tandemu s linearnim odvodom ugrađenim u pod, stvarajući vrlo udoban i moderan raspored. Korištenje visokokvalitetnih elemenata i njihova pravilna montaža također osiguravaju potrebnu nepropusnost i trajnost. h2.Razna tuš vrata – kreirajte svoj vlastiti aranžman

Tuš vrata*dolaze u mnogim standardnim veličinama (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm), a ponekad se mogu izraditi i u točnu veličinu. To im omogućuje da se savršeno prilagode svakoj kupaonici. Također se razlikuju po svom dizajnu i načinu na koji se koriste. Ovisno o individualnim preferencijama i uvjetima zadanog prostora, možete se odlučiti za*tuš vrata: – klizna, – naginjana, – preklapana.

Rea ponuda uključuje mnoge varijante ovih rješenja koja omogućuju maksimalnu funkcionalnost i estetiku interijera.*Vrata za tuš*također mogu imati različite završne obrade (npr. profili, ručke), koji pomažu u stvaranju željenog stila uređenja. Trenutno, između ostalih, najčešće odabirana opcija crne završne obrade koje se lijepo slažu s okovom u istoj boji, dajući moderan, elegantan učinak. h2.Rea tuš vrata – razuman izbor Prilikom odabira Rea rješenja, možete biti sigurni da ćete se usredotočiti na solidnu izradu i najbolji stil. Naše*tuš stakla*izrađene su od najkvalitetnijeg stakla i izrađene su s najvećom pažnjom, što osigurava njihovu trajnost i pouzdanost, baš kao i završni elementi. Moderan, raznolik dizajn pomaže u pronalaženju elemenata koji odgovaraju rasporedu u bilo kojem stilu, a inovativna rješenja omogućuju povećanje njihove funkcionalnosti. Nudimo širok raspon veličina i vrsta tuš vrata koja će se prilagoditi svakom prostoru. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!