Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Naćin otvoranja
klizni (4)
Boja
product_advanced_searcher.empty_field
Završna obrada baterije
Mat (4)
Veličina kabine
100x100 (9)
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Zidne tuš kabine

Prilikom odabira kupaonskog pribora treba voditi računa o vlastitim potrebama i tehničkim mogućnostima interijera. Morate obratiti pažnju da je funkcionalan, a istovremeno impresionira svojom estetikom. Visoke funkcionalne i vizualne vrijednosti kombiniraju*zidni tuševi*, koji će biti izvrstan izbor za svaku kupaonicu. Oni će raditi i u malim prostorima i bit će učinkovita nadopuna velikim prostorima.

h2.Zidne kabine – kombinacija klasičnog i modernog U našem asortimanu pronaći ćete vrhunsku kupaonsku galanteriju. Kao proizvođač, pazimo da se svaki projekt razvija u skladu s aktualnim trendovima i uključuje rješenja koja utječu na udobnost. To je ono što nudimo*zidne tuš kabine*koje se odlikuju najvišom kvalitetom izrade i elegantnim dizajnom.

Zidna tuš kabina*je univerzalni izbor za svaku kupaonicu. Stranice kabine montirane su izravno na zid, što omogućuje mnoge mogućnosti rasporeda uz ograničavanje prostora.*Zidne kabine*dostupne su u geometrijskim konstrukcijama i zaobljenim oblicima. Možete odabrati varijantu pričvršćenu izravno na pod ili odabrati*tuš koji se nalazi uza zid s tuš kadom. Takve uređaje, unatoč jednostavnoj strukturi, odlikuje elegantan dizajn, zahvaljujući kojem će se uklopiti u moderne i klasične aranžmane.

h2.Zidne tuš kabine – luksuzni proizvodi po pristupačnim cijenama Kao proizvođač, možemo jamčiti da svaki proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete. Nudimo 3-zidne tuš kabine koje će zadovoljiti Vaša očekivanja u pogledu funkcionalnosti i estetike. Naše*zidne tuš kabine*: – izrađene od kaljenog sigurnosnog stakla, – opremljene inovativnim rješenjima koja vrata čine čvrstim i lakim za otvaranje, – dolaze u različitim veličinama i stilovima završne obrade. Možete pronaći kod nas*zidne tuš kabine 80×80*, kao i u drugim dimenzijama. Možete birati između različitih vrsta struktura i boja profila. Pozivamo vas da se upoznate s cijelom kolekcijom REA zidnih kabina.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!