Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Kupaonski tekstil

h2.Tekstil prilagođen svakoj kupaonici

Dizajn svake kupaonice i naše estetsko iskustvo u njezinoj vizualnoj percepciji određuje nekoliko stvari. Odabir pločica, kade, tuš kabine, umivaonika ili okova važni su elementi, kao i odgovarajući tekstil. Kako se osjećamo u određenoj prostoriji ovisi o uzorcima i bojama koje se koriste. Kupaonska soba, osim strogo higijenskih funkcija, trebala bi ispunjavati i dodatne zadatke. Ova soba nam je potrebna kako bi nam pružila opuštanje i odmor nakon napornog dana. Pristup tekućoj vodi nije dovoljan. Naši estetski promišljanja očekuju koherentnu kompoziciju prostora. h2.Kupaonski tekstil kao dopuna aranžmanu Bez obzira na stil kupaonice, ona mora biti nadopunjena prikladno odabranim kupaonskim tekstilom. Što bi bila i najljepša kupaonica bez mekog tepiha na podu ili ručnika koji visi na kuki? Postavljanje tepiha na pod zagrijava interijer i čini da se u njemu odmah osjećamo ugodnije. Zakrpe materijala namijenjene podnim površinama također su dobar toplinski izolator. Tada izbjegavamo izravan kontakt s hladnom površinom pločica. Naša trgovina nudi različite varijante boja predloženog tekstila. Raspon nijansi je širok i raznolik. Pazimo da asortiman koji nudimo bude odabran, jamči najvišu kvalitetu. S obzirom da su proizvodi koje imamo na akciji kvalitetni, bez brige imamo garanciju od 24 mjeseca. Ukusno odabrani, uklopit će se u različite aranžmane i stilove interijera. Pozivamo vas da pregledate pojedinačne proizvode u ovoj kategoriji naše trgovine kako biste se uvjerili da je kupaonski tekstil koji se nudi iznimno estetski i izrađen s najvećom pažnjom..
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!