Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Slušalice, ruže za tuširanje

Ugodan i osvježavajući tuš?*Ruža za tuširanje*pružit će vam iznimno opuštanje u mlazovima tople ili hladne vode. Ne samo da će vašu svakodnevnu kupku učiniti užitkom, već će i uspješno ukrasiti svaku kupaonicu, povećavajući njezinu funkcionalnost. U setu s klasičnom slušalicom*kupaonski kišni tuševi*izgledaju elegantno i povećavaju udobnost korisnika. Možete namjestiti savršenu temperaturu vode (zahvaljujući termostatu to će biti iznimno jednostavno) i osjetite milijune kapljica koje prskaju po svom tijelu.
*Tuš ruža*također je izvrsno rješenje za starije osobe i sve one kojima je teško držati slušalicu pod tušem. Oslobodivši ruke, lakše će se sigurno kupati samo stojeći u kabini.

h2.Tuš ruže u našoj ponudi Uz sve veći interes za kišnim tuševima, naša ponuda sada uključuje kupaonsku opremu u nekoliko verzija koje možete izabrati. Među ostalima se razlikuju načinom ugradnje (površinski i ugradbeni), kao i dostupnim funkcijama i oblicima. Kvadratne tuš ruže su popularne i iznimno dizajnerske. Imaju veliko područje s raštrkanim rupama kroz koje teče voda. h2.Koji elementi utječu na udobnost pri korištenju kišnog tuša s slušalicom? – čvrsta konstrukcija s upotrebom nehrđajućeg čelika koji je otporan na vlagu i visoke temperature, nije podložan koroziji, – termostat za podešavanje konstantne temperature vode, – mogućnost regulacije intenziteta strujanja vode – blagi ili intenzivan mlaz, – u slučaju slušalice – odgovarajući promjer ručke kako bi savršeno pristajao u ruke, – u slučaju kišnog tuša – mogućnost slobodnog podešavanja položaja i kuta pod kojim se postavlja ručica kišnog tuša . Naša ponuda uključuje i*stropni kišni tuš*i verziju montiranu na zid.*Ruka kišnog tuša*je pravilne veličine i duljine, što omogućuje veći doseg unutar tuš kabine. Pozivamo vas na kupnju putem interneta u našoj trgovini kupaonskom opremom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!