Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KOD ZA POPUSTrea5

product_advanced_searcher.filtration

Metoda montaže
Nadblatna (109)
Boja umivaonika
imitacija kamena (36)
Rupa za bateriju
product_advanced_searcher.empty_field
Rupa za prelijevanje
product_advanced_searcher.empty_field
Duljina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
Širina umivaonika - raspon
product_advanced_searcher.empty_field
product_advanced_searcher.sorting
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

product_advanced_searcher.your_choice:

product_advanced_searcher.delete_all

Glamour umivaonici

h2.Glamour umivaonici – moderan komad kupaonske opreme

Umivaonik je jedan od osnovnih elemenata kupaonske opreme koji se mora zapamtiti. Preporučujemo da ga uskladite s ostatkom keramike, poput WC školjke, kade ili tuša. Elegantan umivaonik također zahtijeva odgovarajuću opremu, pa je također dobro prilagođen odgovarajućoj slavini, dozatoru sapuna, ogledalu i rasvjeti. Usput, ne smijete zaboraviti da estetika ide ruku pod ruku s funkcionalnošću i praktičnošću. Glamour umivaonik stoga mora biti udoban za korištenje i izdržljiv, kako se ne bi bojao njegove intenzivne uporabe. Stoga se možete odlučiti za manje modele, primjerice širine 35 centimetara, ili veće – širine 81 centimetar. h2.Elegantni umivaonici: nadgradni, podpultni i samostojeći Naša trgovina nudi dizajnerske umivaonike prilagođene potrebama svakog korisnika i svake kupaonice. Možete birati između vrhunskih glamuroznih nadgradnih umivaonika, kao i ugradbenih i samostojećih umivaonika. Potonji su iznimno dojmljivi, sami su ukras i posebno su prikladni za velike kupaonice i prostore za kupanje. Umivaonici za ugraditi na radnu površinu, čiji oblik nema ograničenja, nude najveći opseg. U ovom slučaju možete odabrati čak i najizvornije i nestandardne – okrugle, ovalne, kvadratne, pravokutne, kutne, valovite i još mnogo toga.. h2.Glamurozni i ručno rađeni keramički umivaonici – veliki izbor dizajna Dizajnerski umivaonici proizvodi su koji odmah privlače pozornost. Naš asortiman uključuje glamurozne bijele i crne umivaonike, imitaciju prirodnog kamena, imitaciju drva, te umivaonike u boji u raznim dezenima, s manjim ili većim dodatkom zlata, pa čak i plave boje. Ovisno o modelu, mogu imati različite završne obrade – od potpuno mat do sjajne. Ovako velika raznolikost dizajna omogućuje vam da keramički umivaonik i druge uparite točno prema vašim očekivanjima, vašim zahtjevima i cjelokupnom uređenju kupaonice.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!